Vi er one trick ponies

utkucyjoi8

Du kender godt følelsen, når du ikke kan det, du gerne vil. Ikke så overrasket, men stadig frustreret. Læs resten “Vi er one trick ponies”

Reklamer

Nyd efteråret. Nyd livet.

j13bcl98jm-copy

Efter sommerferien kan forskere og  fagfolk registrere markante stigninger i antallet af skilsmisser og i antallet af sygemeldinger på grund af stress.

Forklaringerne kan være mange, men det ser ud til, at ferien og den rutineprægede hverdag lige bagefter, får mange til at et stoppe op, mærke at noget er galt og  reagere.

For os, der rådgiver i LifeBalancing, er det ærgerligt, at vi først “passer på” vores liv, når det ER blevet skidt. Det gør, at vi  alt for ofte kommer til at måle livskvalitet på  negative størrelser som skilsmisser, sygdom, travlhed og ensomhed.

Det er synd og skam, hvis vi måler liv på negativitet.

Læs resten “Nyd efteråret. Nyd livet.”

IT, der brander dig

EXHE387G69

Du kender sikkert LinkedIn og Facebook. Men er du klar over, at du har mange andre værktøjer at bruge, hvis du gerne vil bruge internettet til at skabe synlighed om det, du kan?

Disclaimer: Dette indlæg er særligt til mennesker, der arbejder som freelancere generelt; med SoMe  (og afarter deraf), web, kommunikation og design. Andre er velkomne, men personlig branding kan være spild af kræfter, hvis du som jobsøgende alligevel forlader dig mest til at søge på opslag  – og især hvis din udfordring er at komme til samtaler.

Læs resten “IT, der brander dig”