Helsingør Jobcenter

Skal du melde afbud, bedes du ringe på 3010 0950 i tidsrummet kl. 8.30-9.00.

Til dig, der bor i Helsingør Kommune, har IKU fem forløb, som begge har fokus på at hjælpe dig hurtigt muligt mod dit næste job.

Ny Kurs er et coaching-forløb for dig, som gerne vil have individuel hjælp til din jobsøgning. Hjælpen kan både være støtte til at skrive endnu bedre ansøgninger eller CV og støtte til at udvikle en jobsøgningsstrategi, der passer til dine behov og ønsker.

Jobklar er et 4-ugers holdforløb der har som mål, at du bliver så synlig og værdifuld for arbejdsgivere som muligt; gennem søgning på opslåede stillinger, gennem virksomhedskontakt og gennem ophold i virksomhedspraktikker og løntilskud.

Jobklub er et holdforløb på 2 uger, der har som mål at du  afslutter forløbet med jobsøgningsmaterialer og -strategier, der gør det endnu lettere for dig at fange arbejdsgivers opmærksomhed  og skabe interesse i at ansætte dig.

Raske Skridt er et individuelt samtaleforløb for dig, som har brug for hjælp til at se vejen tilbage til arbejdsmarkedet og til et  job, som passer til dig og dit helbred. Forløbet tager udgangspunkt i din situation og fokuserer på at lave planer med mål og indhold, som er meningsfuldt og overskueligt for dig.

Job og Sprog er et forløb for flygtninge og indvandrere med fokus på at skabe integration gennem virksomhedsophold og job. Forløbet supplerer Sprogskolens arbejde ved at give deltagerne mulighed for at afprøve deres dansk-kompetencer og opbygge praktisk forståelse for det danske arbejdsmarked og dansk kultur på en arbejdsplads.

Vil du gerne vide mere om forløbene, kan du ringe til IKU på telefon 3010 0950 mellem 09.00 og 15.00, eller skrive en mail til os på helsingor@iku.dk.

IKUs kontor i Helsingør har eksisteret siden 2009 og tilbyder i dag en bred vifte af individuelle og holdbaserede forløb for alle typer ledige fra flere nordsjællandske kommuner. Kontoret ligger centralt placeret i forhold til både det lokale erhvervsliv og offentlige transportmidler. På kontoret finder du:

  • Engagerede og dygtige konsulenter
  • Adgang til PC og Internet
  • Trådløs adgang til Internettet
  • Adgang til virksomhedsdatabase med over 1,2 millioner momsregistrerede virksomheder
  • Kaffe, te.

Lidt praktisk information:

  • Medbring gerne USB-stik og du er velkommen til også at medbringe egen bærbar computer
  • Vær opmærksom på, at parkering foran Fabriksvej 4 kræver parkeringslicens. Den kan du få ved at henvende dig til en konsulent. IKU dækker ikke udstedte parkeringsafgifter
  • Der er mulighed for at købe mad inden for få hundrede meter fra kontoret.

IKU Helsingør: 3010 0950

Åbningstider
Man – Tor: 8.30 – 16.00
Fre: 8.30 –  15.30

 

Er du sagsbehandler i Helsingør og vil du henvise en borger til et forløb, kan du gøre det her.

Rød klat

Reklamer