Derfor IKU

QUWPLI693K.jpg

Alle firmaer træffer strategiske valg, der har direkte og konkrete konsekvenser for, hvordan dit forløb kommer til at se ud. De strategiske  valg begynder : Hvordan vil  i gå til vores opgaver? Du kan stole på at vi i IKU arbejder ud fra tre overbevisninger

  • Dine oplysninger er dine og skal beskyttes bedst muligt
  • Vi tror på at du er et voksent menneske
  • Du fejler ikke noget, bare fordi du mangler job

Dine personlige oplysninger fortjener at blive beskyttet i systemer, som sikrer data bedst muligt og overholder alle lovkrav og består alle tilsyn.

Derfor bruger vi Eminis PeopleTrust, der  både er blandt de sikreste løsninger på markedet og som giver os i IKU administrative værktøjer, der understøtter gode og effektskabende forløb.

PeopleTrust er godkendt af Datatilsynet til behandling af særligt personfølsomme oplysninger og er det eneste digitale sted, vi opbevarer oplysninger om  dig som deltager. PeopleTrust er underlagt ekstern IT-revision hvert år.

Vi tror på, at du er et voksent menneske, der træffer voksne valg, som har voksne konsekvenser.

Metodisk arbejder vi derfor ud fra nogle simple retningslinjer.

  1. Vores samarbejde skal give dig mulighed for at lære mere om, hvordan arbejdsgivere opfatter det, du gerne vil, det du skriver og det, du siger
  2. Vi vil ikke stå i vejen på din vej mod job, ved at tvinge dig til at sidde foran en computer og søge job, eller løse G:J-opgaver, hvis de ikke hjælper dig.

Du kan have det skidt og aldrig få job. Men du kan også have det perfekt og aldrig få job. 

Vi ved, at det er hårdt at være jobsøgende og ledig. Men vi siger og mener, at ledighed ikke er en sygdom – det er “bare” en rigtigt ubehagelig livssituation på grund af mange forskellige faktorer, der rammer mennesker på mange forskellige måder.

Derfor er det vigtigere for os, at  du kommer ud af den livssituation, end det er at du lærer at mestre eller håndtere den. Og vi arbejder aktivt for, at du ikke skal jage jobbet længere end højest nødvendigt.

Det gør vi ved at sætte fokus på dem, du er afhængig af: Arbejdsgiver. Arbejdsgivers valg afhænger nemlig af meget andet end, hvordan du har det.

Rød klat

Reklamer